Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Středomořský salát

Středomořský salát

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Fazole namočíme na 10-12 hodin do vody.
2
Sušená rajčata namočíme na 2-3 hodiny do vody.
3
Fazole scedíme, propláchneme a vaříme v neosolené vodě 30 minut.
4
Papriku, cherry rajčátka a sušená rajčata nakrájíme na kousky.
5
Fazole scedíme a v míse promícháme s naklíčenou cizrnou.
6
Směs obohatíme o nakrájenou zeleninu, sušená rajčátka, nasekanou bazalku a provensálské koření.
7
Obsah mísy zakápneme olejem, lehce osolíme a promícháme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

540
kcal

2261
kJ

Makroživiny

01735527087 24.31 g72.13 g10.38 g30.67 g B S T Vl
Bílkoviny:24.31 g
Sacharidy:72.13 g
Tuky:10.38 g
Vláknina:30.67 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
21
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (24.31 g) Sacharidy (72.13 g) Tuky (10.38 g) Vláknina (30.67 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.2 %) Sacharidy (54 %) Tuky (16.7 %) Vláknina (11.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.