Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Steak z tuňáka s tymiánem

Steak z tuňáka s tymiánem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Příprava brambor: Brambory očistíme a rozkrojíme na čtvrtky.
2
Lehce osolíme a opepříme.
3
Na pánvi s olejem je při nízké teplotě pečeme pod pokličkou zhruba 25 minut.
4
Příprava tuňáka: Rybu omyjeme pod tekoucí vodou.
5
Pokapeme ji citronovou šťávou a vložíme na rozpálenou pánev bez tuku.
6
Steak pečeme 2 minuty z každé strany.
7
Na pánvi ještě rybu osolíme a posypeme tymiánem.
8
Podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

344
kcal

1440
kJ

Makroživiny

01019293848 39.63 g29.94 g6.26 g4.8 g B S T Vl
Bílkoviny:39.63 g
Sacharidy:29.94 g
Tuky:6.26 g
Vláknina:4.8 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
7.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.54
kcal

cholesterol
75
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (39.63 g) Sacharidy (29.94 g) Tuky (6.26 g) Vláknina (4.8 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (46.4 %) Sacharidy (35.1 %) Tuky (15.8 %) Vláknina (2.7 %)