Kurzy ATAC

Špagety s tuňákem a olivami

Špagety s tuňákem a olivami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Připrava těstovin: Špagety uvaříme v mírně osolené vodě.
2
Scedíme.
3
Promícháme s olejem.
4
Příprava ryby: Rajče nakrájíme na kousky.
5
Na rozehřáté pánvi s olejem je 2-3 minuty podusíme.
6
Přidáme tuňáka.
7
Opepříme.
8
Přidáme olivy.
9
Za průběžného míchání dusíme další 2 minuty.
10
Podáváme zdobené petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

518
kcal

2166
kJ

Makroživiny

01427415468 15.13 g56.72 g24.44 g5.18 g B S T Vl
Bílkoviny:15.13 g
Sacharidy:56.72 g
Tuky:24.44 g
Vláknina:5.18 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
17.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.71
kcal

cholesterol
25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.13 g) Sacharidy (56.72 g) Tuky (24.44 g) Vláknina (5.18 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.9 %) Sacharidy (44.7 %) Tuky (41.4 %) Vláknina (2 %)