Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Špagety aglio e olio s krevetami

Špagety aglio e olio s krevetami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A2 - Korýši

Postup přípravy:

1
Chilli papričku a česnek nasekáme nadrobno.
2
Na pánvi s olejem je krátce orestujeme.
3
Přidáme loupané vařené krevety a petržel a necháme cca 1 minutu podusit.
4
Špagety uvaříme v osolené vodě.
5
Pokrm ozdobíme listy petržele.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

801
kcal

3350
kJ

Makroživiny

01734526986 29.8 g72.02 g42.06 g7.4 g B S T Vl
Bílkoviny:29.8 g
Sacharidy:72.02 g
Tuky:42.06 g
Vláknina:7.4 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
17.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.49
kcal

cholesterol
112
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.8 g) Sacharidy (72.02 g) Tuky (42.06 g) Vláknina (7.4 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.2 %) Sacharidy (36.8 %) Tuky (46.2 %) Vláknina (1.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.