Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Salát s vejcem a hráškem

Salát s vejcem a hráškem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A10 - Hořčice

Postup přípravy:

1
Vejce uvaříme ve vodě natvrdo.
2
Necháme je vychladnout, oloupeme a rozkrojíme napůl.
3
Papriku a salát omyjeme a nakrájíme na talíř.
4
Přidáme vajíčka, hrášek a polníček.
5
Dochutíme tatarskou omáčkou..

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

303
kcal

1268
kJ

Makroživiny

049131822 18.47 g18.05 g15.85 g7.22 g B S T Vl
Bílkoviny:18.47 g
Sacharidy:18.05 g
Tuky:15.85 g
Vláknina:7.22 g

Glykémie

index
19
kcal

nálož
3.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.3
kcal

cholesterol
376.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (18.47 g) Sacharidy (18.05 g) Tuky (15.85 g) Vláknina (7.22 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.9 %) Sacharidy (24.4 %) Tuky (46.1 %) Vláknina (4.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.