Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Salát s červeným zelím a rajčaty

Salát s červeným zelím a rajčaty

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A11 - Sezam

Postup přípravy:

1
Zelí, rajče i okurku omyjeme a nakrájíme.
2
Připravenou zeleninu smícháme a zakápneme sezamovým olejem.
3
Vše dozdobíme nasekanou petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

268
kcal

1123
kJ

Makroživiny

0510141924 3.1 g16 g20.3 g4.65 g B S T Vl
Bílkoviny:3.1 g
Sacharidy:16 g
Tuky:20.3 g
Vláknina:4.65 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
3.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3.1 g) Sacharidy (16 g) Tuky (20.3 g) Vláknina (4.65 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (4.8 %) Sacharidy (24.6 %) Tuky (67.2 %) Vláknina (3.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.