Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Robi s fazolky

Robi s fazolky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.
2
V mírně osolené vodě je uvaříme do měkka.
3
Fazolky omyjeme a nakrájíme na 5-8 cm dlouhé kousky.
4
Na pánvi s olejem je pod pokličkou přibližně 3 minuty dusíme.
5
Na kostičky nakrájené robi osolíme a krátce orestujeme na pánvi s olejem (přibližně 3 minuty).
6
Podáváme s nakrájenou okurkou a paprikou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

415
kcal

1735
kJ

Makroživiny

01020293949 28.69 g40.87 g12.42 g12.33 g B S T Vl
Bílkoviny:28.69 g
Sacharidy:40.87 g
Tuky:12.42 g
Vláknina:12.33 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
9.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (28.69 g) Sacharidy (40.87 g) Tuky (12.42 g) Vláknina (12.33 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (28.1 %) Sacharidy (40 %) Tuky (26.2 %) Vláknina (5.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.