Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Raw jahodový jogurt

Raw jahodový jogurt

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Kešu na 8 hodin namočíme ve vodě.
2
Poté je scedíme a vložíme je do mixéru spolu se sirupem, mandlovým mlékem, vanilkou a pár kapkami citrónové šťávy.
3
Vše důkladně rozmixujeme do podoby hladkého krému.
4
Krém přemístíme do servírovací sklenice.
5
Povrch pokryjeme jahodovým pyré vytvořeným rozmixováním čerstvých jahod.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

346
kcal

1447
kJ

Makroživiny

0611172228 9.24 g22.52 g23.66 g2.93 g B S T Vl
Bílkoviny:9.24 g
Sacharidy:22.52 g
Tuky:23.66 g
Vláknina:2.93 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
8.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (9.24 g) Sacharidy (22.52 g) Tuky (23.66 g) Vláknina (2.93 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11 %) Sacharidy (26.8 %) Tuky (60.6 %) Vláknina (1.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.