Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Rajče plněné krevetou a mangem

Rajče plněné krevetou a mangem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši, A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Rajče na krátký okamžik vnoříme do vroucí vody.
2
Poté odkrojíme jeho horní část a lžičkou vydlábneme menší množství dužniny.
3
Menší kousek manga nakrájíme na plátky.
4
Vařené loupané krevety mírně osolíme a krátce osmahneme na grilu.
5
Do rajčete vložíme grilované krevetky s mangem.
6
Ochutíme bazalkovým pestem a dozdobíme listovým salátem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

61
kcal

256
kJ

Makroživiny

01.22.43.64.86 4.56 g4.86 g2.35 g1.2 g B S T Vl
Bílkoviny:4.56 g
Sacharidy:4.86 g
Tuky:2.35 g
Vláknina:1.2 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
1.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.47
kcal

cholesterol
28
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (4.56 g) Sacharidy (4.86 g) Tuky (2.35 g) Vláknina (1.2 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (30.3 %) Sacharidy (32.3 %) Tuky (33.6 %) Vláknina (3.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.