Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pečený tuňák s bramborem na rozmarýnu

Pečený tuňák s bramborem na rozmarýnu

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Tuňáka nakrájíme na kousky.
2
Osolíme a pokapeme citrónem.
3
Bramboru oškrábeme, nakrájíme na kostičky a osolíme.
4
Nakrájenou bramboru s rybou vložíme do pekáčku.
5
Přidáme olej a bobkový list s rozmarýnem.
6
Pekáček vložíme do rozehřáté trouby na 180 °C.
7
Pečeme 20 minut.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

265
kcal

1110
kJ

Makroživiny

0510152025 20.9 g19.86 g10.56 g3.6 g B S T Vl
Bílkoviny:20.9 g
Sacharidy:19.86 g
Tuky:10.56 g
Vláknina:3.6 g

Glykémie

index
32
kcal

nálož
6.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.83
kcal

cholesterol
40
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (20.9 g) Sacharidy (19.86 g) Tuky (10.56 g) Vláknina (3.6 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (32 %) Sacharidy (30.5 %) Tuky (34.9 %) Vláknina (2.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.