Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pečené jablko se skořicí

Pečené jablko se skořicí

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Jablko omyjeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na menší kousky.
2
Do jablečné pícky vložíme kousky jablek.
3
Přidáme med, skořici, rozinky a vlašské ořechy.
4
Vše promícháme.
5
Do směsi přidáme lžíci vody.
6
Jablíčko nad plamenem svíčky pomalu pečeme 40 minut.
7
Během pečení směs několikrát promícháme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

265
kcal

1107
kJ

Makroživiny

01020304050 2.95 g41.57 g7.67 g8.7 g B S T Vl
Bílkoviny:2.95 g
Sacharidy:41.57 g
Tuky:7.67 g
Vláknina:8.7 g

Glykémie

index
42
kcal

nálož
17.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.95 g) Sacharidy (41.57 g) Tuky (7.67 g) Vláknina (8.7 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (4.5 %) Sacharidy (63.7 %) Tuky (25.3 %) Vláknina (6.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.