Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Ovesné kuličky

Ovesné kuličky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Sušená jablka namočíme na hodinu do misky s vodou.
2
Poté je scedíme, vymačkáme přebytečnou vodu a vložíme do mixovací nádoby.
3
Přisypeme vločky s klíčky, nasekané mandle, psyllium, rozinky a skořici.
4
Směs osladíme medem.
5
Vše rozmixujeme do podoby tužší hmoty, ze které vytvarujeme menší ovesné kuličky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

465
kcal

1944
kJ

Makroživiny

01837557492 8.29 g76.99 g10.64 g13.88 g B S T Vl
Bílkoviny:8.29 g
Sacharidy:76.99 g
Tuky:10.64 g
Vláknina:13.88 g

Glykémie

index
45
kcal

nálož
34.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8.29 g) Sacharidy (76.99 g) Tuky (10.64 g) Vláknina (13.88 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (7.2 %) Sacharidy (67 %) Tuky (19.9 %) Vláknina (5.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.