Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Obložený celozrný chléb

Obložený celozrný chléb

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Chléb nakrájíme na plátky
2
Namažeme máslem.
3
Poklademe listy salátu.
4
Přidáme plátky sýra a šunku.
4
Nakonec ozdobíme petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

504
kcal

2110
kJ

Makroživiny

01121324253 29.81 g44.08 g21.07 g9.54 g B S T Vl
Bílkoviny:29.81 g
Sacharidy:44.08 g
Tuky:21.07 g
Vláknina:9.54 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
16.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.6
kcal

cholesterol
81.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.81 g) Sacharidy (44.08 g) Tuky (21.07 g) Vláknina (9.54 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.1 %) Sacharidy (35.6 %) Tuky (36.6 %) Vláknina (3.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.