Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Nakládaný tuňák se zeleninou

Nakládaný tuňák se zeleninou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Zeleninu opláchneme a nakrájíme.
2
Tuňáka nakrájíme na úzké filetky.
3
Na talíři vše zakápneme olejem.
4
Podáváme ozdobené citrónem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

189
kcal

790
kJ

Makroživiny

03691215 9.45 g8.4 g12.3 g3.35 g B S T Vl
Bílkoviny:9.45 g
Sacharidy:8.4 g
Tuky:12.3 g
Vláknina:3.35 g

Glykémie

index
17
kcal

nálož
1.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.24
kcal

cholesterol
40
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (9.45 g) Sacharidy (8.4 g) Tuky (12.3 g) Vláknina (3.35 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.6 %) Sacharidy (18.3 %) Tuky (57.7 %) Vláknina (3.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.