Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mexická rajčatová polévka

Mexická rajčatová polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
2
Oloupaný česnek s chilli papričkou nasekáme nadrobno.
3
Cherry rajčátka nakrájíme na kousky.
4
Do hrnce nalijeme olej a připravenou zeleninu krátce orestujeme.
5
Přidáme sůl a červenou papriku a zalijeme hovězím vývarem.
6
Vaříme, dokud nejsou rajčata měkká.
7
Poté polévku rozmixujeme.
8
Do vytvořeného krému přidáme uzenou klobásu a několik vteřin povaříme.
9
Podáváme s křupavými nachos.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

229
kcal

959
kJ

Makroživiny

0510152025 6.84 g20.94 g12.66 g2.06 g B S T Vl
Bílkoviny:6.84 g
Sacharidy:20.94 g
Tuky:12.66 g
Vláknina:2.06 g

Glykémie

index
17
kcal

nálož
3.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.9
kcal

cholesterol
14
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.84 g) Sacharidy (20.94 g) Tuky (12.66 g) Vláknina (2.06 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.2 %) Sacharidy (37.4 %) Tuky (48.7 %) Vláknina (1.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.