Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mexická polévka

Mexická polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Kuřecí maso, cibuli a česnek nakrájíme na kousky.
2
V hrnci rozpálíme olej a krátce orestujeme maso s cibulí i česnekem.
3
Poté přidáme vodu, chilli papričku, sůl a vaříme přibližně 60 minut.
4
Podáváme s krajíčkem celozrnného kváskového chleba.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

276
kcal

1154
kJ

Makroživiny

0511162227 22.34 g21.28 g10.25 g4.58 g B S T Vl
Bílkoviny:22.34 g
Sacharidy:21.28 g
Tuky:10.25 g
Vláknina:4.58 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
5.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.51
kcal

cholesterol
44
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (22.34 g) Sacharidy (21.28 g) Tuky (10.25 g) Vláknina (4.58 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (32.9 %) Sacharidy (31.3 %) Tuky (32.5 %) Vláknina (3.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.