Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Lososový karbanátek s okurkou

Lososový karbanátek s okurkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Příprava karbanátku: Lososa rozemeleme.
2
Přidáme vajíčko, sůl, pepř, nasekanou petrželku a citrónovou šťávu.
3
Ručně uhněteme karbanátek.
4
Na pánvi s olejem osmažíme z obou stran dozlatova.
5
Příprava oblohy: Okurku omyjeme.
6
Nakrájíme na plátky a posypeme petrželkou.
7
Podáváme ozdobené citrónem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

313
kcal

1311
kJ

Makroživiny

0612172329 24.24 g7.7 g19.95 g3.02 g B S T Vl
Bílkoviny:24.24 g
Sacharidy:7.7 g
Tuky:19.95 g
Vláknina:3.02 g

Glykémie

index
16
kcal

nálož
1.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.69
kcal

cholesterol
120
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (24.24 g) Sacharidy (7.7 g) Tuky (19.95 g) Vláknina (3.02 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (31.7 %) Sacharidy (10.1 %) Tuky (56.3 %) Vláknina (1.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.