Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Losos s rozmarýnem a divokou rýží

Losos s rozmarýnem a divokou rýží

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Příprava rýže: Rýži propláchneme pod tekoucí vodou.
2
V mírně osolené vodě uvaříme do měkka.
3
Scedíme a necháme okapat.
4
Příprava lososa: Filet osolíme.
5
Vložíme do pekáčku s olejem a rozmarýnem.
6
V troubě rozehřáté na 180 °C pečeme 15 minut.
7
Podáváme ozdobené balsamikem, rajčátky a citrónem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

625
kcal

2616
kJ

Makroživiny

01631476278 38.14 g65.02 g21.33 g10.3 g B S T Vl
Bílkoviny:38.14 g
Sacharidy:65.02 g
Tuky:21.33 g
Vláknina:10.3 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
15.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.17
kcal

cholesterol
71.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (38.14 g) Sacharidy (65.02 g) Tuky (21.33 g) Vláknina (10.3 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.8 %) Sacharidy (42.2 %) Tuky (29.8 %) Vláknina (3.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.