Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Lasagne s mořskými plody

Lasagne s mořskými plody

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A12 - Oxid siřičitý a siřičitany, A4 - Ryby, A14 - Měkkýši, A2 - Korýši

Postup přípravy:

1
Lasagne krátce povaříme v osolené vodě do měkka.
2
V pánvi na rozehřátém oleji orestujeme rozmačkaný česnek.
3
Přidáme lososa, slávky a krevety a krátce restujeme.
4
Poté přidáme víno a nakládaná rajčata.
5
Dochutíme solí a pepřem a několik minut dusíme.
6
Do olejem vymazaného pekáčku vrstvíme lasagne společně se směsí s mořskými plody.
7
Zapečme v troubě předehřáté na 160 stupňů.
8
Podáváme zakápnuté citrónovou šťávou a s čerstvými cherry rajčátky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

671
kcal

2807
kJ

Makroživiny

020406181101 36.04 g83.92 g17.09 g5.98 g B S T Vl
Bílkoviny:36.04 g
Sacharidy:83.92 g
Tuky:17.09 g
Vláknina:5.98 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
28.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.03
kcal

cholesterol
172.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (36.04 g) Sacharidy (83.92 g) Tuky (17.09 g) Vláknina (5.98 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (22.6 %) Sacharidy (52.6 %) Tuky (23.1 %) Vláknina (1.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.