Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kalamáry s chilli papričkami

Kalamáry s chilli papričkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A14 - Měkkýši, A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Chilli papričky nakrájíme a česnek rozmáčkneme nebo prolisujeme.
2
Zeleninu zprudka orestujeme na pánvi s rozpáleným olejem.
3
Poté přidáme nakrájené kalamáry, rybí omáčku, ocet, cukr, pepř, sůl a špenát.
4
Směs krátce restujeme.
5
Přidáme trochu vody a chvíli dusíme pod poklicí.
6
Podáváme ozdobené snítkou máty.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

269
kcal

1126
kJ

Makroživiny

0613192632 26.8 g13.17 g11.73 g1.83 g B S T Vl
Bílkoviny:26.8 g
Sacharidy:13.17 g
Tuky:11.73 g
Vláknina:1.83 g

Glykémie

index
11
kcal

nálož
1.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.9
kcal

cholesterol
270
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (26.8 g) Sacharidy (13.17 g) Tuky (11.73 g) Vláknina (1.83 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (40.5 %) Sacharidy (19.9 %) Tuky (38.2 %) Vláknina (1.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.