Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jáhly na sladko

Jáhly na sladko

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Jáhly propláchneme v tekoucí vodě.
2
V nesolené vodě vaříme do změknutí (přibližně 10 minut).
3
Po odstavení z plotny propláchneme pod tekoucí vodou a scedíme.
4
Jablko nakrájíme jablko na kousky.
5
Vložíme je do misky s jáhly.
6
Přidáme med a promícháme.
7
Podáváme posypané skořicí a ozdobené badyánem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

380
kcal

1591
kJ

Makroživiny

01836537189 8.43 g74.34 g3.04 g10.92 g B S T Vl
Bílkoviny:8.43 g
Sacharidy:74.34 g
Tuky:3.04 g
Vláknina:10.92 g

Glykémie

index
43
kcal

nálož
32
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8.43 g) Sacharidy (74.34 g) Tuky (3.04 g) Vláknina (10.92 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.9 %) Sacharidy (78.6 %) Tuky (6.9 %) Vláknina (5.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.