Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hruškový salát s goji

Hruškový salát s goji

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Hrušku omyjeme a nakrájíme na půlměsíčky.
2
Zakápneme citrónovou šťávou.
3
Přesuneme na talířek a promícháme s vločkami a goji.
4
Poté smícháme s mandlovým jogurtem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

634
kcal

2653
kJ

Makroživiny

01837557492 17.62 g76.52 g24.51 g18.52 g B S T Vl
Bílkoviny:17.62 g
Sacharidy:76.52 g
Tuky:24.51 g
Vláknina:18.52 g

Glykémie

index
38
kcal

nálož
29.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (17.62 g) Sacharidy (76.52 g) Tuky (24.51 g) Vláknina (18.52 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.3 %) Sacharidy (49.1 %) Tuky (33.9 %) Vláknina (5.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.