Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Funghetto s bazalkovým pestem a pistáciemi

Funghetto s bazalkovým pestem a pistáciemi

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Těstoviny uvaříme v hrnci al dente (na skus).
2
V malém hrnci uvedeme k varu smetanu, přidáme pesto a prolisovaný česnek a za stálého míchání cca 2 minuty vaříme na mírném ohni, dokud omáčka mírně nezhoustne.
3
Omáčku dochutíme mletým pepřem a solí.
4
Vše promícháme s těstovinami a dochutíme parmezánem a pistáciemi.
5
Dozdobíme bazalkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

643
kcal

2688
kJ

Makroživiny

02039597898 18.64 g81.4 g25.76 g5.27 g B S T Vl
Bílkoviny:18.64 g
Sacharidy:81.4 g
Tuky:25.76 g
Vláknina:5.27 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
32.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.97
kcal

cholesterol
36.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (18.64 g) Sacharidy (81.4 g) Tuky (25.76 g) Vláknina (5.27 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.8 %) Sacharidy (51.5 %) Tuky (35.1 %) Vláknina (1.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.