Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Dýňová polévka

Dýňová polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Oloupanou a vypeckovanou dýni nakrájíme na menší kousky a vaříme 20 minut v osolené vodě, do které jsme přidali zeleninový bujon.
2
Po změknutí dýně vše rozmixujeme a dochutíme nastrouhaným zázvorem, česnekem a pepřem.
3
Na talíři ozdobíme dýňovými semínky, sójovou omáčkou a zakysanou smetanou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

106
kcal

444
kJ

Makroživiny

03681114 3.41 g11.79 g4.17 g3.86 g B S T Vl
Bílkoviny:3.41 g
Sacharidy:11.79 g
Tuky:4.17 g
Vláknina:3.86 g

Glykémie

index
47
kcal

nálož
5.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.17
kcal

cholesterol
3.6
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3.41 g) Sacharidy (11.79 g) Tuky (4.17 g) Vláknina (3.86 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.1 %) Sacharidy (45.3 %) Tuky (34.5 %) Vláknina (7.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.