Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Candát s dušeným celerem a fazolkami

Candát s dušeným celerem a fazolkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Na pánvičce rozehřejeme máslo.
2
Přidáme nakrájený celer a fazolky.
3
Opepříme a osolíme.
4
Krátce orestujeme.
5
Poté přilijeme vývar a směs dusíme do změknutí zeleniny.
6
Na druhé pánvi osmahneme na oleji osoleného candáta.
7
Rybu podáváme s dušenou zeleninou a snítkou kopru.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

339
kcal

1420
kJ

Makroživiny

0714222936 30.2 g7.36 g19.33 g7.55 g B S T Vl
Bílkoviny:30.2 g
Sacharidy:7.36 g
Tuky:19.33 g
Vláknina:7.55 g

Glykémie

index
11
kcal

nálož
0.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.71
kcal

cholesterol
100.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (30.2 g) Sacharidy (7.36 g) Tuky (19.33 g) Vláknina (7.55 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (36.5 %) Sacharidy (8.9 %) Tuky (50.3 %) Vláknina (4.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.