Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Avokádový dezert s karobem

Avokádový dezert s karobem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Datle namočíme na 4 hodiny do sklenice s vodou.
2
Poté vodu slijeme a přesuneme je do mixovací nádoby.
3
Přidáme rýžové mléko a karobový prášek.
4
Směs rozmixujeme.
5
Poté podélně rozpůlíme avokádo, vyjmeme pecku a lžičkou vydlabeme dužinu.
6
Dužinu vložíme do mixovací nádoby ke karobové směsi a přidáme vanilku.
7
Vše důkladně rozmixujeme.
8
Dezert ve sklenici ozdobíme čerstvou jahodou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

328
kcal

1371
kJ

Makroživiny

0816233139 2.8 g32.45 g17.25 g15.72 g B S T Vl
Bílkoviny:2.8 g
Sacharidy:32.45 g
Tuky:17.25 g
Vláknina:15.72 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
9.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.04
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.8 g) Sacharidy (32.45 g) Tuky (17.25 g) Vláknina (15.72 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (3.5 %) Sacharidy (40.6 %) Tuky (46.5 %) Vláknina (9.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.