Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Adzuki pomazánka

Adzuki pomazánka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Adzuki namočíme na 10-12 hodin do vody.
2
Poté je pod tekoucí vodou propláchneme.
3
Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka.
4
Splečně s fazolemi uvaříme v osolené vodě do měkka.
5
Scedíme vodu.
6
Přidáme pepř, sójovou omáčku a nakrájená rajčata.
7
Směs rozmixujeme na kaši.
8
Pomazánku podáváme s pečivem a syrovou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

617
kcal

2583
kJ

Makroživiny

020416182102 21.55 g85.23 g16.41 g21.31 g B S T Vl
Bílkoviny:21.55 g
Sacharidy:85.23 g
Tuky:16.41 g
Vláknina:21.31 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
23.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.57
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (21.55 g) Sacharidy (85.23 g) Tuky (16.41 g) Vláknina (21.31 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (14.1 %) Sacharidy (56 %) Tuky (23.2 %) Vláknina (6.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.