Kurzy
Vše o studiu
Poradna
Nutriční test
Absolventi
Kontakty
Katalog potravin
Ochucovadla
Čokoláda hořká 80%
Karobový prášek
Hořčice plnotučná
Hořčice kremžská
Sójová omáčka fermentovaná sladká
Citrónová kůra sušená
Kakao prášek
Kakao prášek nízkotučný
Kakaové boby nepražené
Droždí lahůdkové
Čokoláda mléčná 30%
Kakaové boby pražené
Pasta umeboshi
Hořčice dijonská
Lékořice pendrek
Kečup sladký
Kečup ostrý
Rybí omáčka
Čokoláda hořká 70%
Čokoláda hořká 90%
Majonéza
Worcestrová omáčka
Amasaké ječné
Amasaké žitné
Amasaké ovesné
Amasaké rýžové
Amasaké pšeničné
Amasaké jáhlové
Amasaké pohankové
Amasaké quinoové
Amasaké amarantové
Amasaké teffové
Amasaké čirokové
Amasaké kukuřičné
Wasabi pasta
Pesto bazalkové
Droždí instantní
Tatarská omáčka
Káva instantní sušená
Vanilkový extrakt
Majonéza vegan
Lanýžová šťáva
Lanýžová pasta
Curry pasta
Majonéza light
Čokoláda DIA hořká
Čokoládová poleva
Majonéza japonská
Balzamiková redukce
Barbeque omáčka
Sépiové barvivo
Čokoláda DIA mléčná
Kečup dýňový
Chilli omáčka
Tabasco omáčka
Aroma citrónové
Sladový extrakt
Ústřicová omáčka
Aroma vanilkové
Aroma ananasové
Aroma malinové
Aroma banánové
Aroma kokosové
Aroma mandlové
Aroma karamelové
Aroma pistáciové
Aroma čokoládové
Inkoust z chobotnice
Extrakt z ančoviček
Extrakt z krabího masa
Aroma plodů moře
Bergamotová silice
Teriyaki omáčka
Kvasnicový extrakt
Aroma z lanýžů
Sójový hydrolyzát
Bílkovinný hydrolyzát
Sójový extrakt
Hydrolyzovaná rostlinná bílkovina
Sójový bílkovinný hydrolyzát
Aroma jahodové
Aroma višňové
Aroma skořicové
Extrakt z chmele
Čokoláda hořká 35%
Čokoláda hořká 40%
Čokoláda hořká 45%
Čokoláda hořká 50%
Čokoláda hořká 55%
Čokoláda hořká 60%
Čokoláda hořká 65%
Čokoláda hořká 75%
Čokoláda hořká 85%
Čokoláda hořká 95%
Čokoláda hořká 100%
Čokoláda mléčná 25%
Čokoláda mléčná 35%
Čokoláda mléčná 40%
Čokoláda mléčná 45%
Čokoláda mléčná 50%
Čokoláda mléčná 55%
Čokoláda mléčná 60%
Amasaké žitovcové
Kakaové slupky
Aroma angreštové
Aroma avokádové
Aroma badyánu
Aroma bazalkové
Aroma blumové
Aroma bobkového listu
Aroma borůvkové
Aroma z acai borůvek
Aroma broskvové
Aroma brusinkové
Aroma brutnákové
Aroma celerové
Aroma česnekové
Aroma medvědího česneku
Aroma chmelové
Aroma cibulové
Aroma z citrónové trávy
Aroma datlové
Aroma estragonové
Aroma fenyklové
Aroma fíkové
Aroma z granátového jablka
Aroma z grapefruitu
Aroma z guave
Aroma růže
Aroma hřebíčku
Aroma hruškové
Aroma kdoulové
Aroma jablečné
Aroma jalovcové
Aroma jeřabinové
Aroma jitrocelové
Aroma jostové
Aroma z jujube
Aroma kaki
Aroma z karamboly
Aroma z kardamomu
Aroma rohovníkové
Aroma kaštanové
Aroma kávové
Aroma kaviárové
Aroma kedlubnové
Aroma z kešu
Aroma z kiwana
Aroma z kiwi
Aroma z klikvy
Aroma kmínové
Aroma koprové
Aroma koriandrové
Aroma křenové
Aroma kumquatové
Aroma kustovnice
Aroma langusty
Aroma levandule
Aroma libečku
Aroma liči
Aroma limetkové
Aroma lípy
Aroma lískových ořechů
Aroma lokvátu japonského
Aroma longanu
Aroma mandarinkové
Aroma mangostanové
Aroma mátové
Aroma mateřídoušky
Aroma meduňky
Aroma melounové
Aroma meruňkové
Aroma mirabelkové
Aroma mrkvové
Aroma mučenkové
Aroma muškátového oříšku
Aroma nashi
Aroma nektarinkové
Aroma noni
Aroma olivové
Aroma opuncie
Aroma oregana
Aroma ostružinomaliníku
Aroma ostružinové
Aroma pampeliškové
Aroma papáji
Aroma paprikové
Aroma pelyňkové
Aroma pepřové
Aroma physalis
Aroma podbělu
Aroma pomela
Aroma pomerančové
Aroma přesličkové
Aroma rakytníkové
Aroma rambutanové
Aroma rozmarýnové
Aroma červeného rybízu
Aroma černého rybízu
Aroma bílého rybízu
Aroma šafránové
Aroma šalvěj
Aroma saturejky
Aroma šípkové
Aroma švestkové
Aroma třešňové
Aroma měsíček
Aroma chrpa
Aroma třezalka
Aroma tymián
Aroma yuzu
Aroma zázvor
Pesto červené
Aroma rumové
Hořčice hrubozrnná
Pesto z medvědího česneku
Želé živočišné
Želé rostlinné
Pasta papriková
Pasta vanilková
Pasta zázvorová
Aroma mangové
Aroma z aceroly
Aroma z bílých moruší
Aroma z camu camu
Aroma z černých moruší
Aroma z červených moruší
Aroma z červeného pomeranče
Aroma z tamarilla
Aroma z pitahaye