Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zapečený toast s tuňákem a sýrem

Zapečený toast s tuňákem a sýrem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Toast rozpůlíme.
2
Na jednu část vložíme na plátky nakrájená rajčata.
3
Přidáme tuňáka, sýr a bazalku.
4
Přiklopíme druhou půlkou toastu.
5
Krátce zapečeme v elektrickém grilu.
6
Podáváme ozdobené bazalkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

180
kcal

755
kJ

Makroživiny

037101417 12.6 g14.5 g7.24 g3.4 g B S T Vl
Bílkoviny:12.6 g
Sacharidy:14.5 g
Tuky:7.24 g
Vláknina:3.4 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
4.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.02
kcal

cholesterol
32
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (12.6 g) Sacharidy (14.5 g) Tuky (7.24 g) Vláknina (3.4 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (28.4 %) Sacharidy (32.7 %) Tuky (35.2 %) Vláknina (3.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.