Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zapečený lilek se sýrem a bylinkami

Zapečený lilek se sýrem a bylinkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Lilek nakrájíme podélně na plátky.
2
Osolíme a necháme 15 minut odležet.
3
Poté plátky orestujeme z obou stran na pánvi s olejem.
4
Na každý plátek dáme sýr a nasekané bylinky.
5
Zarolujeme a vložíme trouby předehřáté na 180°C.
6
Pečeme 10 min.
7
Podáváme ozdobené petrželkou a bazalkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

426
kcal

1781
kJ

Makroživiny

0816233139 22.32 g10.02 g32.1 g3.76 g B S T Vl
Bílkoviny:22.32 g
Sacharidy:10.02 g
Tuky:32.1 g
Vláknina:3.76 g

Glykémie

index
32
kcal

nálož
3.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.2
kcal

cholesterol
80
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (22.32 g) Sacharidy (10.02 g) Tuky (32.1 g) Vláknina (3.76 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.6 %) Sacharidy (9.7 %) Tuky (66.9 %) Vláknina (1.8 %)