Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Třešňový puding

Třešňový puding

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Třešně omyjeme, vypeckujeme a rozdělíme na dvě části.
2
Větší část vložíme do mixovací nádoby spolu s mandlovým mlékem, kakaem, chia semínky a proteinem.
3
Obsah nádoby promixujeme do konzistence hustého krému.
4
Krém přelijeme do servírovací sklenice a necháme půl hodiny zchladit v lednici.
5
Mezitím zbytek třešní rozmixujeme do formy jemné pěny.
6
Touto pěnou pokryjeme vršek pudingu.
7
Podáváme ozdobený několika třešněmi a lístky máty.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

216
kcal

904
kJ

Makroživiny

0510152025 13.9 g21.2 g6.4 g9 g B S T Vl
Bílkoviny:13.9 g
Sacharidy:21.2 g
Tuky:6.4 g
Vláknina:9 g

Glykémie

index
39
kcal

nálož
8.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.06
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (13.9 g) Sacharidy (21.2 g) Tuky (6.4 g) Vláknina (9 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (26.1 %) Sacharidy (39.9 %) Tuky (25.9 %) Vláknina (8.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.