Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Thajská polévka s mořskými plody

Thajská polévka s mořskými plody

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši, A14 - Měkkýši

Postup přípravy:

1
Na pánvi s kokosovým olejem restujeme čerstvého kraba i krevety přibližně 4 minuty z obou stran.
2
Čerstvé slávky očistíme a vaříme v hrnci s vodou, dokud se neotevřou (neotevřené mušle vyhodíme).
3
Vývar z mušlí použijeme jako základ polévky.
4
Do vývaru přidáme cherry rajče, pálivou papriku, pepř a sůl.
5
Směs vaříme přibližně 5 minut.
6
Do hotové polévky přidáme mořské plody.
7
Celý pokrm dozdobíme čerstvou petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

202
kcal

845
kJ

Makroživiny

048121620 17.03 g3.89 g12.83 g1.39 g B S T Vl
Bílkoviny:17.03 g
Sacharidy:3.89 g
Tuky:12.83 g
Vláknina:1.39 g

Glykémie

index
14
kcal

nálož
0.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.18
kcal

cholesterol
190.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (17.03 g) Sacharidy (3.89 g) Tuky (12.83 g) Vláknina (1.39 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (34.6 %) Sacharidy (7.9 %) Tuky (56.1 %) Vláknina (1.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.