Kurzy ATAC

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Těstoviny uvaříme v mírně osolené vodě.
2
Scedíme a přemístíme do misky.
3
Zeleninu omyjeme.
4
Nakrájíme a vložíme k těstovinám.
5
Přidáme tuňáka a olivy.
6
Ochutíme olejem.
7
Podáváme ozdobené rukolou a citronem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

504
kcal

2108
kJ

Makroživiny

01223354658 15.49 g48.11 g26.16 g7 g B S T Vl
Bílkoviny:15.49 g
Sacharidy:48.11 g
Tuky:26.16 g
Vláknina:7 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
13
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.36
kcal

cholesterol
35
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.49 g) Sacharidy (48.11 g) Tuky (26.16 g) Vláknina (7 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.6 %) Sacharidy (39 %) Tuky (45.7 %) Vláknina (2.7 %)