Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Srnčí vývar s batáty

Srnčí vývar s batáty

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Batáty oloupame a nakrájíme na kousky.
2
Srnčí maso nakrájíme na kostky.
3
V hnci se sádlem maso restujeme, dokud se nezatáhnou bílkoviny.
4
Přidáme batáty, sůl a pepř.
5
Zalijeme vodou a vaříme, dokud maso nezměkne.
6
Ke konci vaření polévku dochutíme mandlovým mlékem.
7
Podáváme ozdobené čerstvým koprem a petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

169
kcal

709
kJ

Makroživiny

03581013 10.25 g7.55 g10.61 g1.35 g B S T Vl
Bílkoviny:10.25 g
Sacharidy:7.55 g
Tuky:10.61 g
Vláknina:1.35 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
2.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.92
kcal

cholesterol
31.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.25 g) Sacharidy (7.55 g) Tuky (10.61 g) Vláknina (1.35 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.8 %) Sacharidy (18.3 %) Tuky (55.3 %) Vláknina (1.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.