Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Špenátové nudle s krevetami a rajčatovou omáčkou

Špenátové nudle s krevetami a rajčatovou omáčkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A2 - Korýši

Postup přípravy:

1
Příprava nudlí: Špenátové těstoviny uvaříme v osolené vodě a scedíme.
2
Příprava omáčky: Konzervovaná rajčata, česnek a bazalku rozmixujeme tyčovým mixérem, dochutíme pepřem a solí.
3
Příprava krevet: Krevety zprudka osmahneme na olivovém oleji a osolíme.
4
Těstoviny s krevetami na talíři dozdobíme rajčatovou omáčkou a bazalkovými lístky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

591
kcal

2474
kJ

Makroživiny

020406080100 32.98 g83.59 g12.49 g6.31 g B S T Vl
Bílkoviny:32.98 g
Sacharidy:83.59 g
Tuky:12.49 g
Vláknina:6.31 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
31
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.94
kcal

cholesterol
135
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (32.98 g) Sacharidy (83.59 g) Tuky (12.49 g) Vláknina (6.31 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (22.5 %) Sacharidy (57.1 %) Tuky (18.4 %) Vláknina (2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.