Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Špagety s kuřecími nudličkami a olivami

Špagety s kuřecími nudličkami a olivami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Příprava těstovin: Špagety uvaříme v mírně osolené vodě.
2
Scedíme.
3
Promícháme s olejem.
4
Příprava masa: Maso nakrájíme na nudličky.
5
Osolíme.
6
Na pánvi s olejem restujeme do změknutí.
7
Přidáme na kousky nakrájená rajčata a olivy.
8
Za průběžného míchání restujeme 1 minutu.
9
Podáváme zdobené petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

492
kcal

2061
kJ

Makroživiny

01327405467 24.55 g55.91 g17.36 g7.18 g B S T Vl
Bílkoviny:24.55 g
Sacharidy:55.91 g
Tuky:17.36 g
Vláknina:7.18 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
16.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.91
kcal

cholesterol
30
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (24.55 g) Sacharidy (55.91 g) Tuky (17.36 g) Vláknina (7.18 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.2 %) Sacharidy (46.1 %) Tuky (30.8 %) Vláknina (2.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.