Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Šopský salát

Šopský salát

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Okurku, rajče i papriky omyjeme a nakrájíme na větší kousky.
2
Zeleninu v misce zakápneme olejem a ochutíme kořením čubrica.
3
Sýr feta nakrájíme na kostičky a zasypeme jím zeleninovou mísu.
4
Ozdobíme nasekanou petrželkou.
5
Podáváme s pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

506
kcal

2118
kJ

Makroživiny

01530456075 20.2 g62.33 g17.29 g10.26 g B S T Vl
Bílkoviny:20.2 g
Sacharidy:62.33 g
Tuky:17.29 g
Vláknina:10.26 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
21.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.01
kcal

cholesterol
45
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (20.2 g) Sacharidy (62.33 g) Tuky (17.29 g) Vláknina (10.26 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (16.2 %) Sacharidy (50 %) Tuky (29.9 %) Vláknina (3.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.