Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Smažená vejce se slaninou

Smažená vejce se slaninou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Brambory oloupeme a v mírně solené vodě uvaříme do měkka.
2
Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm nadrobno nakrájenou cibuli a slaninu.
3
Poté přidáme brambory, dochutíme solí a pepřem a vše osmahneme do zlatova.
4
Volské oko připravíme rozklepnutím dvou vajec na pánev s rozpáleným olejem a na cca 20 vteřin zakryjeme pokličkou a necháme dusit.
5
Dochutíme solí a pepřem.
6
Brambory se slaninou naservírujeme na talíř a dozdobíme volským okem ze dvou vajec a nadrobno nasekanou pažitkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

869
kcal

3635
kJ

Makroživiny

01734526986 19.12 g33.91 g72.03 g4.17 g B S T Vl
Bílkoviny:19.12 g
Sacharidy:33.91 g
Tuky:72.03 g
Vláknina:4.17 g

Glykémie

index
32
kcal

nálož
10.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.45
kcal

cholesterol
405
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (19.12 g) Sacharidy (33.91 g) Tuky (72.03 g) Vláknina (4.17 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (9.1 %) Sacharidy (16.1 %) Tuky (73.8 %) Vláknina (1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.