Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Sladký tuňákový salát

Sladký tuňákový salát

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Příprava vejce: Vejce uvaříme v osolené vodě na tvrdo.
2
Necháme vychladnout.
3
Oloupeme a rozkrojíme na půlky.
4
Příprava tuňáka: Tuňáka vyjmeme z plechovky a dáme na talíř.
5
Přidáme krájený sýr a krájenou zavařenou hrušku.
6
Hrušku poklademe vařeným vejcem, osolíme a podáváme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

324
kcal

1355
kJ

Makroživiny

0510152025 19.52 g14.52 g20.68 g0.83 g B S T Vl
Bílkoviny:19.52 g
Sacharidy:14.52 g
Tuky:20.68 g
Vláknina:0.83 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
4.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.16
kcal

cholesterol
147.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (19.52 g) Sacharidy (14.52 g) Tuky (20.68 g) Vláknina (0.83 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.7 %) Sacharidy (18.4 %) Tuky (56.4 %) Vláknina (0.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.