Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Salát s olivami a vejcem

Salát s olivami a vejcem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout.
2
Ledový salát omyjeme a natrháme.
3
V misce k salátu přidáme olivy a naklíčenou čočku.
4
Celý pokrm dochutíme solí, pepřem a ozdobíme rozpůlenými vejci.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

225
kcal

940
kJ

Makroživiny

048121620 9.48 g7.65 g16.3 g4.73 g B S T Vl
Bílkoviny:9.48 g
Sacharidy:7.65 g
Tuky:16.3 g
Vláknina:4.73 g

Glykémie

index
14
kcal

nálož
1.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.95
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (9.48 g) Sacharidy (7.65 g) Tuky (16.3 g) Vláknina (4.73 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.4 %) Sacharidy (14 %) Tuky (64.4 %) Vláknina (4.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.