Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pstruh na česneku

Pstruh na česneku

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A10 - Hořčice

Postup přípravy:

1
Příprava brambor: Oloupeme brambory a nakrájené na kostičky je vaříme v mírně osolené vodě.
2
Příprava ryby: Pstruha důkladně omyjeme, odřízneme hlavu i ocas.
3
Rybu krátce osmahneme na pánvi s olejem při teplotě kolem 170°C.
4
Přidáme česnek, opepříme a osolíme.
5
Ztlumíme teplotu na 130 stupňů a pod pokličkou rybu doděláme.
6
Na poslední minutu přípravy pokličku odděláme.
7
Pstruha podáváme s bramborem, nakrájenou zeleninou a hořčicí.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

498
kcal

2084
kJ

Makroživiny

0816243240 33.59 g31.02 g25.52 g5.02 g B S T Vl
Bílkoviny:33.59 g
Sacharidy:31.02 g
Tuky:25.52 g
Vláknina:5.02 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
8.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.55
kcal

cholesterol
105
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (33.59 g) Sacharidy (31.02 g) Tuky (25.52 g) Vláknina (5.02 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.5 %) Sacharidy (25.4 %) Tuky (45 %) Vláknina (2.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.