Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pečený losos s hořčičnou omáčkou

Pečený losos s hořčičnou omáčkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A10 - Hořčice

Postup přípravy:

1
Příprava lososa: Rybu osolíme.
2
Vložíme na středně rozpálenou pánev s olejem.
3
Osmažíme z obou stran dozlatova.
4
Přemístíme na talíř.
5
Příprava omáčky: Ve stejné pánvi rozpustíme máslo.
6
Přidáme hořčici, pár kapek limetky a důkladně promícháme.
7
Připravenou omáčkou polijeme lososa.
8
Podáváme ozdobené hořčičným semínkem, petrželkou a limetkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

423
kcal

1768
kJ

Makroživiny

0815233038 27.79 g4.4 g31.96 g3.12 g B S T Vl
Bílkoviny:27.79 g
Sacharidy:4.4 g
Tuky:31.96 g
Vláknina:3.12 g

Glykémie

index
15
kcal

nálož
0.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.76
kcal

cholesterol
91.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (27.79 g) Sacharidy (4.4 g) Tuky (31.96 g) Vláknina (3.12 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.1 %) Sacharidy (4.3 %) Tuky (67.1 %) Vláknina (1.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.