Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pečený brambor plněný tuňákovou pomazánkou

Pečený brambor plněný tuňákovou pomazánkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava bramboru: Brambor očistíme a osolíme.
2
Zabalíme do alobalu a vložíme do trouby předehřáté na 180°C .
3
Pečeme 20 minut.
4
Příprava pomazánky: Tuňáka smícháme se sýrem a kukuřicí.
5
Bramboru rozpůlíme a naplníme pomazánkou.
6
Podáváme ozdobené petrželkou a salátem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

473
kcal

1978
kJ

Makroživiny

01225375062 14.31 g51.47 g22.31 g4.38 g B S T Vl
Bílkoviny:14.31 g
Sacharidy:51.47 g
Tuky:22.31 g
Vláknina:4.38 g

Glykémie

index
33
kcal

nálož
17
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.42
kcal

cholesterol
83.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (14.31 g) Sacharidy (51.47 g) Tuky (22.31 g) Vláknina (4.38 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.3 %) Sacharidy (44.4 %) Tuky (41.4 %) Vláknina (1.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.