Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pečené brambory

Pečené brambory

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na měsíčky.
2
Plech vyložíme pečícím papírem a brambory na něj naklademe.
3
Ochutíme je solí a kmínem a zakápneme olivovým olejem.
4
Pečeme cca 30 minut.
5
Na talíři brambory dozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme jako přílohu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

288
kcal

1206
kJ

Makroživiny

01020293949 6.22 g41.02 g9.91 g5.02 g B S T Vl
Bílkoviny:6.22 g
Sacharidy:41.02 g
Tuky:9.91 g
Vláknina:5.02 g

Glykémie

index
52
kcal

nálož
21.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.22 g) Sacharidy (41.02 g) Tuky (9.91 g) Vláknina (5.02 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.8 %) Sacharidy (57.8 %) Tuky (30.1 %) Vláknina (3.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.