Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pečená řepa s batáty a hermelínem

Pečená řepa s batáty a hermelínem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava řepy: Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na kostky.
2
Kostky řepy ochutíme olivovým olejem a solí a zabalíme do alobalu.
3
Zabalenou směs pečeme v předehřáté troubě do změknutí přibližně 25-30 minut.
4
Příprava batátů: Batáty omyjeme a uvaříme v osolené vodě.
5
Příprava hermelínu: Hermelín lehce potřeme olivovým olejem a vložíme na krátkou chvíli na rozpálený gril.
6
Po upečení červenou řepu umístíme na talíř s uvařenými batáty a grilovaným hermelínem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

526
kcal

2201
kJ

Makroživiny

0816243240 26.23 g28.55 g33.13 g4.3 g B S T Vl
Bílkoviny:26.23 g
Sacharidy:28.55 g
Tuky:33.13 g
Vláknina:4.3 g

Glykémie

index
45
kcal

nálož
12.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
4.69
kcal

cholesterol
83.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (26.23 g) Sacharidy (28.55 g) Tuky (33.13 g) Vláknina (4.3 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.5 %) Sacharidy (22.3 %) Tuky (55.7 %) Vláknina (1.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.