Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Odkyselující svačina

Odkyselující svačina

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Rýži uvaříme do měkka v nesolené vodě.
2
Vodu scedíme a přimícháme kyselý nálev švestky.
3
Podáváme na listovém salátu ozdobené švestkou umeboši a lístky řasy shiso.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

225
kcal

940
kJ

Makroživiny

01122334455 5.4 g45.47 g1.72 g2.85 g B S T Vl
Bílkoviny:5.4 g
Sacharidy:45.47 g
Tuky:1.72 g
Vláknina:2.85 g

Glykémie

index
33
kcal

nálož
15.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.89
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (5.4 g) Sacharidy (45.47 g) Tuky (1.72 g) Vláknina (2.85 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (9.7 %) Sacharidy (81.3 %) Tuky (6.6 %) Vláknina (2.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.