Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Maliny s čokoládou

Maliny s čokoládou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
V hrníčku na mírném ohni rozpustíme hořkou čokoládu.
2
Maliny přelijeme rozpuštěnou čokoládou.
3
Posypeme sekanými neloupanými mandlemi.
4
Nakonec ozdobíme lístkem máty.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

305
kcal

1274
kJ

Makroživiny

0613192632 7.33 g26.6 g16.4 g10.6 g B S T Vl
Bílkoviny:7.33 g
Sacharidy:26.6 g
Tuky:16.4 g
Vláknina:10.6 g

Glykémie

index
38
kcal

nálož
10.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0.6
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7.33 g) Sacharidy (26.6 g) Tuky (16.4 g) Vláknina (10.6 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (9.9 %) Sacharidy (35.8 %) Tuky (47.5 %) Vláknina (6.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.