Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Lososová polévka s bramborem

Lososová polévka s bramborem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Lososa osolíme a orestujeme na másle.
2
Mrkev nakrájíme na kolečka.
3
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.
4
Nakrájenou zeleninu osolíme, opepříme a v hrnci s máslem krátce orestujeme.
5
Poté zalijeme vodou a vaříme do změknutí zeleniny.
6
Na závěr do hotové polévky přidáme lososa.
7
Podáváme s čerstvým koprem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

206
kcal

860
kJ

Makroživiny

036101316 13.43 g7.93 g13.01 g1.54 g B S T Vl
Bílkoviny:13.43 g
Sacharidy:7.93 g
Tuky:13.01 g
Vláknina:1.54 g

Glykémie

index
22
kcal

nálož
1.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.76
kcal

cholesterol
58.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (13.43 g) Sacharidy (7.93 g) Tuky (13.01 g) Vláknina (1.54 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (26.8 %) Sacharidy (15.8 %) Tuky (55.9 %) Vláknina (1.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.