Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Losos ve smetanovo–špenátové omáčce

Losos ve smetanovo–špenátové omáčce

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Příprava lososa: Rybu osolíme.
2
Grilujeme ze všech stran 8-9 minut.
3
Příprava omáčky: Na pánvi rozpustíme máslo.
4
Přidáme nadrobno nakrájené mandle a krátce orestujeme.
5
Poté vložíme smetanu a nasekaný špenát.
6
Za stálého míchání dusíme 4-5 minut.
7
Podáváme ochucené čerstvým citronem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

747
kcal

3127
kJ

Makroživiny

01327405467 49.01 g10.55 g55.51 g4.83 g B S T Vl
Bílkoviny:49.01 g
Sacharidy:10.55 g
Tuky:55.51 g
Vláknina:4.83 g

Glykémie

index
15
kcal

nálož
1.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.56
kcal

cholesterol
211
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (49.01 g) Sacharidy (10.55 g) Tuky (55.51 g) Vláknina (4.83 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27 %) Sacharidy (5.8 %) Tuky (65.9 %) Vláknina (1.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.