Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Knäckebrot s tvarohem a borůvkami

Knäckebrot s tvarohem a borůvkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Knäckebrot namažeme tvarohem.
2
Ozdobíme borůvkami.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

166
kcal

694
kJ

Makroživiny

0611172228 8 g23.37 g2.77 g7.7 g B S T Vl
Bílkoviny:8 g
Sacharidy:23.37 g
Tuky:2.77 g
Vláknina:7.7 g

Glykémie

index
33
kcal

nálož
7.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.44
kcal

cholesterol
7.2
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8 g) Sacharidy (23.37 g) Tuky (2.77 g) Vláknina (7.7 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.5 %) Sacharidy (57 %) Tuky (14.5 %) Vláknina (9 %)