Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Knäckebrot s tvarohem a borůvkami

Knäckebrot s tvarohem a borůvkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Knäckebrot namažeme tvarohem.
2
Ozdobíme borůvkami.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

166
kcal

694
kJ

Makroživiny

0611172228 8 g23.37 g2.77 g7.7 g B S T Vl
Bílkoviny:8 g
Sacharidy:23.37 g
Tuky:2.77 g
Vláknina:7.7 g

Glykémie

index
33
kcal

nálož
7.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.44
kcal

cholesterol
7.2
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8 g) Sacharidy (23.37 g) Tuky (2.77 g) Vláknina (7.7 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.5 %) Sacharidy (57 %) Tuky (14.5 %) Vláknina (9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.